ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στα Εξάρχεια: 70 προσαγωγές

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια το πρωί της Πέμπτης.

Στην Ασφάλεια προσήχθησαν περισσότερα από 70 άτομα. Παράλληλα διεξήχθη και επιχείρηση της αστυνομίας σε διαμέρισμα για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

Αυτή τη φορά η επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, έγινε σε δύο κτίρια που έχουν καταληφθεί εδώ και χρόνια, ένα στην οδό Μπουμπουλίνας και ένα στη Ζωοδόχου Πηγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο από τα δύο κτίρια είναι παράρτημα του Υπουργείου Πολιτισμού και τελούσε υπό κατάληψη εδώ και 3 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, στο κτίριο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα.

Το δεύτερο κτίριο επί της Ζωοδόχου Πηγής το είχαν καταλάβει αντιεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου του 2014.

Είχε πραγματοποιηθεί επιχείρηση και την προηγούμενη εβδομάδα, όπου κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, συλλήψεις αλλοδαπών και συγκέντρωση πλήθους στοιχείων προς εξέταση.

H επιχείρηση διεξήχθη λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα στον ΣΚΑΪ, όπου υποστήριξε ότι «για εμάς δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα