ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου Αττικής

Νίκος Μπάμπαλος: Το Ηράκλειο να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Μετά από πολύωρες προσπάθειες και… με τη βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου, της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής κατάφερε να επαναφέρει τη λειτουργικότητα της πόλης.

Η κακοκαιρία που έπληξε το Ηράκλειο ήταν πρωτοφανής, ωστόσο με τη συνεργασία όλων, η αντίδραση των δημοτικών υπηρεσιών αποδείχθηκε αποτελεσματική.

Πλέον, σε πρώτο πλάνο περνούν οι καταγραφές των ζημιών στις περιουσίες των πολιτών, οι οποίες θα γίνουν από μεικτά κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

Hδη, από το πρωί της καταστροφής, τα πρώτα κλιμάκια που συστήθηκαν με εντολή του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, βρέθηκαν στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να καταγράψουν την κατάσταση.

Oποιος κάτοικος ή επιχειρηματίας έχει υποστεί ζημιές στο Ηράκλειο και θέλει να γίνει αυτοψία στον χώρο του μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα 2132000249, 2132000250, 2132000133, 2132000102 προκειμένου οι αναφορές να κοινοποιηθούν στις αρμόδιους κρατικούς φορείς για την αποζημίωσή τους.

«Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια και ενημερώνω τους συμπολίτες μας ότι έχω ζητήσει με επιστολή μου από την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος είναι μαζί μας από την πρώτη στιγμή, να κηρυχθεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Η αποδοχή του αιτήματος από την Περιφέρεια θα επιταχύνει τη διαδικασία αποζημίωσης των συμπολιτών μας για τις ζημιές που υπέστησαν μέσα σε λίγη ώρα από τη σημερινή κακοκαιρία», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι