ΔήμοιΔήμος Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία: Αμεση η επέμβαση και η καταγραφή ζημιών από τις καταστροφές

Αμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Νέας Ιωνίας μετά τις καταστροφές από την ισχυρότατη καταιγίδα που έπληξε το ξημέρωμα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 με πρωτοφανή τρόπο διάφορα σημεία της πόλης.

Από νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι του Δήμου, η Δημοτική Αστυνομία, η Περιφέρεια Αττικής, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία, η ΔΕΗ και εθελοντές, συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης.

Παρόντες από την πρώτη στιγμή ήταν η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου και ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης προσπάθειας αποκατάστασης των ζημιών και επαναφοράς της πόλης στην πρότερη κατάστασή της.

Τη Νέα Ιωνία επισκέφθηκε η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, η οποία διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και μετέφερε στον Περιφερειάρχη την ανάγκη στήριξης της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές σε κτίρια από  τη ξαφνική κακοκαιρία, μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους για την καταγραφή ζημιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Δήμου: protocol@neaionia.gr ή να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2776100.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι