ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ – Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

«Με ενδιαφέρει μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Τα προκλητικά λόγια αυτά ανήκουν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος συναισθηματικά φορτισμένος αναφερόμενος στην Καρολάιν ξεκίνησε την απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου δικάζεται για την δολοφονία της.

Σε μια τραγική συγκυρία, ο κατηγορούμενος πιλότος απολογείται την ημέρα που έναν χρόνο νωρίτερα έκοψε το νήμα της ζωής της 20χρονης και σήμερα απευθυνόμενος στους δικαστές είπε πως «δεν υπάρχουν δικαιολογίες» για την άθλια πράξη του, υποστηρίζοντας πως θα είναι ειλικρινής.

Η απολογία του θα είναι μια «κατάθεση ψυχής», όπως είπε ο δολοφόνος της Καρολάιν.

«Για αυτό που εξετάζουμε σήμερα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε προς τον εαυτό μου, αυτό που χάθηκε ήταν αναντικατάστατο. Δεν άξιζε ούτε στην ίδια, ούτε στο σκυλάκι μας. Δεν υπάρχει αρκετή λέξη συγγνώμη προς κανένα, ούτε προς την Κάρολαιν που δεν είναι εδώ να χαρεί τη ζωή της, ούτε προς την κόρη μας που δεν θα χαρεί μητέρα της, ούτε προς την πεθερά μου που την έχασε εξαιτίας μου. Στη Ρόξυ πόσες φορές να πω συγγνώμη για ένα σκυλάκι που μεγάλωσε στην αγκαλιά μου» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σημειώνοντας πως θα αναφερθεί με λεπτομέρειες στο τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

«Το τι συνέβη ακριβώς θα σας το πω με κάθε λεπτομέρειες και ειλικρινά. Δεν θα είναι δικαιολογία, δεν προσπαθώ να εκλογικεύσω τίποτα από εκείνη τη μέρα. Δεν με ενδιαφέρει η καριέρα μου ή που με καταριέται ένας μεγάλος αριθμός κόσμου που δεν με έχει γνωρίσει. Μόνο ότι δεν θα την ξαναδώ».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα