ΔήμοιΔήμος Ηρακλείου ΑττικήςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Μπάμπαλος – Πατούλης: “Επί τάπητος” υγεία, ανακύκλωση και υποδομές του Δήμου Ηρακλείου

Θέματα συνεργασίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής και της Περιφέρειας Αττικής συζήτησαν ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο τραπέζι της συζήτησης τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια (όπως η ανάπλαση της λεωφόρου Ηρακλείου και η υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη, για τα οποία ο Δήμος έχει ολοκληρώσει τις μελέτες και τις έχει καταθέσει στην Περιφέρεια) ζητήματα συνεργασίας επάνω στην διαχείριση των απορριμμάτων και την ανακύκλωση, αλλά και η ενίσχυση των κοινών δράσεων στον κρίσιμο τομέα της προστασίας της υγείας των πολιτών, τόσο στον καιρό της πανδημίας, όσο και πάγια με δράσεις προαγωγής της πρόληψης.

“Μόνο μας κίνητρο η ποιότητα ζωής των δημοτών”

«Είτε για τα μεγάλα έργα που θα γίνουν στο Ηράκλειο, είτε για την καθημερινότητα, είτε, κυρίως, για την υγεία των συνανθρώπων μας, πάντα η συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής είναι πολύτιμη και καθοριστική ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά παραπάνω στην πόλη μας. Με ώριμες προτάσεις και κίνητρο μόνο την ποιότητα ζωής των δημοτών θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να κάνουμε το Ηράκλειο κάθε ημέρα καλύτερο», ήταν το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι