ΕπικαιρότηταΠολιτική

Μητσοτάκης: Το δικό μας χρέος είναι να παραδώσουμε μια πατρίδα πιο ισχυρή, πιο ασφαλή, πιο ευημερούσα, πιο δίκαιη

Το μήνυμά του για την 28η Οκτωβρίου έστειλε από τα Ιωάννινα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου παρακολούθησε την παρέλαση για την επέτειο του Όχι, ενώ έδωσε το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις.

«Η πατρίδα μας ηλιόλουστη υποδέχεται σήμερα την εθνική μας εορτή. Η καρδιά του Ελληνισμού κτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ πέρα, στα Γιάννενα, στο Καλπάκι, στην Ήπειρο, γιατί εδώ πριν από 82 χρόνια αμυνθήκαμε απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση και η γενιά αυτή, γενιά του ’40, έκανε το χρέος της απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην Ιστορία.

Το δικό μας χρέος είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με υπερηφάνεια μία πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα, μία πατρίδα πιο δίκαιη. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Μπιζανομάχων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα