ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μηνύθηκε για ρατσιστικό λόγο και συνελήφθη ο Πέτρος Τατσόπουλος

O Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από μήνυση του Φίλιππου Καμπούρη, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην βουλευτής συνελήφθη στο Κολωνάκι σε εκδήλωση του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Την Κυριακή είχε γίνει γνωστό ότι σε βάρος του συγγραφέα είχε καταθέσει μήνυση ο  υποψήφιος με την Ελληνική Λύση Φίλιππος Καμπούρης χαρακτηρίζοντας τον Πέτρο Τατσόπουλο ως «συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας».

Τη σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου, κατήγγειλε με οργισμένη ανάρτηση η Αρετή Γεωργιλή.

Η ανάρτηση

«Είμαι έξαλλη!
Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που έχω στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο, βλασφημία και δεν ξέρω εγώ τι άλλη μπούρδα σκαρφίστηκαν.
Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του.
Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν!
Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα πάει περίπατο και για μια ακόμη φορά η αστυνομία δείχνει τα… σωστά αντανακλαστικά! Ντροπή!».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα