ΔήμοιΔήμος Μεταμόρφωσης

Μήνυμα του Δημήτρη Πεπαρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Μεταμόρφωση

Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τη Μεταμόρφωση» Δημήτρη Πεπαρίδη για το αποτέλεσμα της κάλπης στον Δήμο Μεταμόρφωσης και την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε τα όσα αναφέρει στην ανοικτή επιστολή του προς τους πολίτες:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία της 26ης Μαΐου και που δεν έμειναν αμέτοχοι στην εκλογή του νέου Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο ανανεώθηκε κατά 50 % περίπου χάρη στις δικές σας επιλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όσες και όσους επέλεξαν την παράταξη μας «Μαζί γα τη Μεταμόρφωση» και πίστεψαν στο όραμά μας για να αλλάξει και επιτέλους να προοδεύσει η Μεταμόρφωσή μας.

Δυστυχώς ο χρόνος αποδείχτηκε ότι δεν ήταν επαρκής προκειμένου να φτάσει η πρότασή μας στο σύνολο των δημοτών ώστε να μας γνωρίσουν και να είμαστε η επιλογή ακόμα περισσοτέρων.

Δεσμεύομαι ότι η φωνή της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι δυνατή και θα εκφράσει όχι μόνο όσες και όσους μας επέλεξαν αλλά και με όσους θα βρεθούμε στην πορεία.

Η παράταξή μας «Μαζί για τη Μεταμόρφωση» θα είναι η φωνή του εργαζόμενου που παλεύει από το πρωί έως το βράδυ να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του, η φωνή του άνεργου που αισθάνεται στο περιθώριο και δεν βλέπει πουθενά καμία ελπίδα, του μικρομεσαίου που ζει με την αγωνία εάν καταφέρει στο τέλος κάθε μήνα να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, του νέου που ζει σε έναν Δήμο που δεν του έχει δώσει καμιά προσοχή και αισθάνεται ξένος στην ίδια του την πόλη.

Θα προασπίσουμε τα συμφέροντα των πολλών και θα πιέσουμε με κάθε τρόπο για λύσεις προβλημάτων που λιμνάζουν χρόνια.

Οι πολίτες δεν είναι πρόβατα που μπορούν να καθοδηγούνται. Γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα και συγχρόνως γνωρίζουν ποιο είναι το συμφέρον τους. Όπως ελεύθερα ψήφισαν την 26η Μαΐου έτσι ελεύθερα την επόμενη Κυριακή θα επιλέξουν τον δήμαρχο που πιστεύουν ότι μπορεί να βγάλει την πόλη από το τέλμα.

Εμείς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και με βάση τις αρχές και τις αξίες μας, θα υποστηρίξουμε όποια προσπάθεια είναι προς προοδευτική κατεύθυνση και θα αντισταθούμε σε οτιδήποτε δημιουργήσει στασιμότητα και συντηρήσει την αδράνεια.

Καλώ τους πολίτες όπως την πρώτη Κυριακή να συμμετάσχουν το ίδιο μαζικά και την επόμενη υποστηρίζοντας στην κάλπη το προοδευτικό ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής ώστε να μην γυρίσουμε πίσω.

Μπορεί να μην μας είδατε πολλές φορές προεκλογικά σε κάποιες γειτονιές, αλλά τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είμαστε εκεί για να διαμορφώσουμε Μαζί το παρόν και το μέλλον της πόλης μας.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης

«Μαζί για τη Μεταμόρφωση»

Δημήτρης Πεπαρίδης

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι