ΕπικαιρότηταΠολιτική

Μιλένα Αποστολάκη: «Και μία έδρα να λείπει από τη ΝΔ δεν θα τη στηρίξουμε»

Η Μιλένα Αποστολάκη συντάχθηκε στη γραμμή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απορρίπτοντας οποιαδήποτε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, μιλώντας στο Alpha Radio 989 και στους Τάκη Χατζή και Γιώργο Ευγενίδη.

Για το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ: «220.000 νέοι ψηφοφόροι παρά τον διμέτωπο αγώνα εναντίον του ΠΑΣΟΚ ήρθαν και στήριξαν την παράταξη. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η παράταξη έχει ένα καθαρό διψήφιο ποσοστό, όταν όλες οι δημοσκοπήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες έδιναν το ποσοστό μονοψήφιο. Ο κ. Μητσοτάκης καλούσε τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και αντίστοιχα ο κ. Τσίπρας καλούσε τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ γιατί θα έρθει η Δεξιά. Εμείς επιμέναμε να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ γιατί επιστρέφει με στόχο να γίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη».

Για συνεργασία με τη ΝΔ: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ. Ήταν απόλυτος ο πρόεδρος χθες στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και είναι σαφές ότι ακόμη και αν λείπουν μία ή δύο έδρες το ΠΑΣΟΚ θα είναι η αξιόπιστη προγραμματική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα στη χώρα. Δεν υπήρξε αντιπολίτευση και εμείς το λέγαμε και ενώ είχαμε μια κυβέρνηση με πολύ σοβαρά προβλήματα. Φιλοδοξούμε να δώσουμε διέξοδο σε μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία η οποία δεν έχει πολιτική στέγη. Το ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να επιστρέψει ως μια αξιόπιστη πλειοψηφική δύναμη που θα δώσει διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ από το 2012 έχει μια μεγάλη εκροή ψηφοφόρων και προς τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να επαναπατρίσει ψηφοφόρους και όχι μόνο παλαιούς ψηφοφόρους».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα