ΕπικαιρότηταΚόσμος

Μια μητέρα στη Βρετανία σκότωσε το εννέα ετών παιδί της μαζί με τον σύντροφό της

Μια 34χρονη μητέρα μαζί με τον σύντροφό της κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το εννέα ετών παιδί της γυναίκας στο σπίτι τους στο Γουόρσεστερσαϊρ της Βρετανίας.

Η Κάρλα Σκοτ και ο Ντιρκ Χόγουελ, θα οδηγηθούν τώρα σε δίκη, για «επίθεση, κακομεταχείριση, παραμέληση και εγκατάλειψη ανηλίκου».

Ο Αλφι Στιλ, γιος της Κάρλα Σκοτ, εντοπίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στις 18 Φεβρουαρίου 2021, λίγο αργότερα μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Queen Elizabeth του Μπέρμινχαμ και μετά από λίγες μέρες νοσηλείας, δυστυχώς το αγοράκι κατέληξε.

Το εννιάχρονο αγοράκι λέγεται ότι  διέτρεχε «σημαντικό κίνδυνο σοβαρής σωματικής βλάβης» και η Σκοτ είτε «προκάλεσε τον θάνατό του» είτε «δεν πήρε μέτρα» για να τον προστατεύσει.

Η Σκοτ και ο Χόγουελ κατηγορούνται ότι φέρθηκαν με σκληρότητα σε ανήλικο άτομο μεταξύ της 13ης Ιουλίου 2019 και της 18ης Φεβρουαρίου 2021.

Η κατηγορούμενη Κάρλα Σκοτ, μητέρα του μικρού Αλφι

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι οι δυο τους είχαν την ευθύνη για το εννιάχρονο παιδί το οποίο δέχθηκε εσκεμμένη επίθεση.

Παραλλήλως, το Δικαστήριο απεφάνθη ότι ενώ έπεσε θύμα κακομεταχείρισης, παραμέλησης και εγκατάλειψης.

Οι δύο τους πρόκειται να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου, στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διαλεύκανση της υπόθεσης, χαρακτήρισαν ως «ανεξήγητο» τον θάνατο του μικρού  Αλφι.

Από την πλευρά του, ο παππούς του παιδιού, το παρομοίασε με ένα «θαρραλέο λιοντάρι».

«Είμαστε τελείως συντετριμμένοι από την απώλεια του Αλφι. Ηταν έξυπνος αλλά και περίεργος. Θαρραλέος σαν λιοντάρι και καλός Χριστιανός. Ηταν άφοβος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παππούς Πολ Σκοτ.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα