Περιφέρεια Δυτικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Μετωπική επίθεση Ζεμπιλιάδου κατά Καρυπίδη στη Δυτική Μακεδονία

Επίθεση στον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Γεωργία Ζεμπιλιάδου, επικεφαλής του συνδυασμού “Ελπίδα”.

“Αρχή άνδρα δείκνυσι”. Τη φράση αυτή θυμήθηκαν πάρα πολλές φορές οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας από τότε που ο κ. Θ. Καρυπίδης εξελέγη στη θέση του περιφερειάρχη”, σημειώνει η υποψήφια για την ίδια θέση.

Και η κυρία Ζεμπιλιάδου συνεχίζει:

Αλαζονεία, αμετροέπεια, μετάθεση ευθυνών, ψεύδη και προσβολές, είναι δυστυχώς, όσα χαρακτήρισαν τη θητεία του.

Σήμερα, με το φάσμα της εκλογικής ήττας ολοκάθαρα μπροστά του, καταφεύγει και πάλι στην ίδια πρακτική.

Χαρακτηρίζει ως “κομματικούς” εκείνους που απηυδυσμένοι από τα έργα και τις ημέρες του (τα “έργα” φυσικά είναι σχήμα λόγου καθώς τέτοια επί των ημερών του δεν υπάρχουν) αποφάσισαν να αλλάξουν πορεία και να ενταχθούν σε συνδυασμούς, όπως ο δικός μας, πιστεύοντας πως έτσι θα ξεφύγουμε από το τέλμα στο οποίο ο ίδιος μας οδήγησε και θα επαναφέρουμε την Περιφέρειά μας σε τροχιά ανάπτυξης.

Και εδώ ταιριάζει η φράση του λαού μας “στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί”.

Γιατί δεν είναι δυνατόν ο κ. Καρυπίδης που έφτασε να πρωταγωνιστήσει μέχρι και σε κομματικό τηλεοπτικό σποτ, να κατηγορεί άλλους ως “κομματικούς”.

Οπως δεν είναι δυνατόν ο άνθρωπος που ξεπούλησε τα πάντα για το κομματικό χρίσμα στις Περιφερειακές εκλογές και για μια θέση υποψήφιου βουλευτή μετά την ήττα του, να εγκαλεί άλλους επειδή δεν άντεξαν τα ψέματα και την ασυνέπεια λόγων και έργων.

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο κ. Καρυπίδη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που το μοναδικό «κόμμα» το οποίο υπηρετούν σταθερά και με συνέπεια είναι το συμφέρον του τόπου και επειδή κατάλαβαν που οδηγείτε τον τόπο, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις με εκείνους που ξέρουν και μπορούν να τον οδηγήσουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η υποψήφια περιφερειάρχης και καταλήγει:

“Το πόσο “ανεξάρτητος” είστε πραγματικά φαίνεται από την ανάγκη που νιώθετε σε κάθε δημόσιο σας λόγο να το διαλαλείτε, μπας και βρεθεί κάποιος να σας πιστέψει”.

Προτεινόμενα