ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μέρα μεσημέρι απόπειρα βιασμού 22χρονης στην Νίκαια – «Μου έσκισαν την μπλούζα»

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 22χρονη κοπέλα πριν από λίγες ημέρες στη Νίκαια, όταν τέσσερις άγνωστοι την πλησίασαν και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.
Η απόπειρα βιασμού στη Νίκαια σε βάρος της 22χρονης, έγινε λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής.

Η άτυχη γυναίκα έφτασε το μεσημέρι της 6ης Δεκεμβρίου στο Τμήμα Ασφάλειας Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη και ανέφερε ότι στην περιοχή της Νίκαιας, στο ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, επί της συμβολής των οδών Καρακολουξή και Παναγή Τσαλδάρη, τέσσερις άγνωστοι δράστες την προσέγγισαν και με χρήση σωματικής βίας την τράβηξαν προς το μέρος τους βίαια, σκίζοντάς της την μπλούζα και παράλληλα την θώπευαν σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, προσπάθησαν να τη βιάσουν, όμως εκείνη αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια. Από το σημείο εκείνη τη στιγμή περνούσε άλλη γυναίκα, η οποία άρχισε να φωνάζει στους δράστες να αφήσουν ήσυχη την άτυχη κοπέλα.

«Με πλησίασαν τέσσερα άτομα τουλάχιστον. Φοβήθηκα. Προσπάθησαν να μου σκίσουν την μπλούζα για να με βιάσουν. Αρχισα να φωνάζω», είπε στους αστυνομικούς.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν ήδη ταυτοποιήσει δύο από τους τέσσερις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Πηγή: iefimerida

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα