ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μεγάλο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο της Αττικής από την έντονη βροχόπτωση

Η κακοκαιρία που πλήττει την Αττική τις τελευταίες ώρες με την έντονη βροχόπτωση, έχει φέρει προβλήματα και στο οδικό δίκτυο.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφόρο Συγγρού.

Επίσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην Πέτρου Ράλλη, στο τμήμα από την οδό Αγίας Αννης, στο ρεύμα προς την Λεωφόρο Κηφισσού.

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στον παράδρομοτης Λεωφόρου Κηφισσού, στο ρεύμα προς την Πειραιώς, από το ύψος της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί περισσότερες από 70 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και ισόγεια σπιτιών, με τις περιοχές που φαίνεται να έχουν πληγεί περισσότερο, να είναι  ΜοσχάτοΚαλλιθέα, Ταύρος και Αγιος Ιωάννης Ρέντης.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, το επόμενο 48ωρο θα συνεχιστούν οι βροχοπτώσεις στην Αττική και ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση από την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, το ένα θα περάσει Παρασκευή προς Σάββατο (27/11) και το άλλο μέσα στην Κυριακή (28/11) και προς την άλλη εβδομάδα.

«Η χώρα μας θα βρίσκεται σε τροχιά διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών, διαδοχικών κακοκαιριών, όλη αυτή την εβδομάδα αλλά και η άλλη εβδομάδα δείχνει ότι θα κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο με διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά να μας έρχονται είτε από την κεντρική Ευρώπη είτε από το εσωτερικό της Μεσογείου».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα