ΔήμοιΔήμος Ζωγράφου

Μεγάλη συναυλία για την 25η Μαρτίου

Ο Δήμος Ζωγράφου, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει μία ξεχωριστή επετειακή μουσική εκδήλωση στον Πολυχώρο «Αλέκα» (Γ’ Ορεινής Ταξιαρχίας, Ζωγράφου), όπου θα παρουσιαστεί το μουσικό έργο «Γράμματα στο Μακρυγιάννη» του Ηλία Ανδριόπουλου.

Ο Ηλίας Ανδριόπουλος ανήκει στους κορυφαίους συνθέτες, με έργο πολύπλευρο και αγαπητό από το ευρύ κοινό. Μαζί του σε αυτό το μουσικό ταξίδι, δύο σπουδαίοι Έλληνες ερμηνευτές…

Ο κλασσικός πια Μανώλης Μητσιάς που έχει αφήσει έντονο το ερμηνευτικό του στίγμα στο νεοελληνικό μας τραγούδι και η Θεοδώρα Μπάκα που ανήκει στην νεότερη καλλιτεχνική γενιά και μας έρχεται με επιτυχημένη θητεία και διακρίσεις από το λυρικό τραγούδι.

Όσοι λοιπόν βρεθούν την Κυριακή στις 20:0, στον Πολυχώρο «Αλέκα», θα απολαύσουν εκτός από το έργο Γράμματα στο Μακρυγιάννη και μία μουσική διαδρομή σε τραγούδια-σταθμούς του Ηλία Ανδριόπουλου από τις δισκογραφικές δουλειές του «Λαϊκά Προάστια», «Ξένες Πόρτες», «Αργοναύτες», «Προσανατολισμούς», «Ωδές», «Πρώτο Ύμνο», «Φιλόπατρι» κ.ά. Ήχοι ελληνικοί, με τα λόγια των ποιητών.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, Αλέξανδρος Μποτίνης στο βιολοντσέλο, Ηρακλής Ζάκκας σε μαντολίνο και μπουζούκι

Επιμέλεια προγράμματος: Αχιλλέας Γουάστωρ

Είσοδος: Ελεύθερη

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι