ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Με επιτυχία το αποκριάτικο τριήμερο στον Βύρωνα

Με επιτυχία στέφθηκε το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα το Σάββατο 17, την Κυριακή 18 και την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 καθώς πλήθος κόσμου το παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε.

Οι κάτοικοι και οι φορείς του Βύρωνα «αγκάλιασαν» την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να διαρθρώσει ένα πρόγραμμα που αποσκοπούσε στη ψυχαγωγία των πολιτών.

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου, στο αποκριάτικο πάρτυ το οποίο συμπεριλάμβανε κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κόλπα, συντριβάνι σοκολάτας, παραδοσιακά παιχνίδια κ.ά.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος και η Ένωση Ηπειρωτών αναβίωσαν στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείο) το παραδοσιακό έθιμο «Τζαμάλα» με άναμμα φωτιάς, χορούς, τραγούδια, παραδοσιακά εδέσματα και πολλές εκπλήξεις.

Την Καθαρά Δευτέρα

Είχαμε τα παραδοσιακά κούλουμα στο Θέατρο Βράχων «Άννα Συνοδινού» με σαρακοστιανά εδέσματα, γαϊτανάκι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαρο, μαλλί της γριάς και λαϊκό γλέντι με τον Δημήτρη Κωσταβασίλη, στο οποίο διασκέδασαν πάνω από 2.000 χιλιάδες πολίτες.

Ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ευχαρίστησε τους κατοίκους και όχι μόνο του Βύρωνα, τους μικρούς και μεγάλους φίλους, τους μαζικούς φορείς, τους υπαλλήλους τους Δήμου, όλους όσοι παρακολούθησαν, συμμετείχαν και συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο τριήμερο εκδηλώσεων του Δήμου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως:

Τους Φούρνους

  • «Χειροποίητο» Θεοφιλόπουλος Βασίλειος (Κολοκοτρώνη 54)
  • Μπλέτσα Ναυσικά (Μεσολογγίου 41)
  • Σταματάκης Εμμανουήλ (Νικηφορίδη 32)
  • «Θράκη» Χρήστος Μαναβάκης (Λ. Καρέα 80) Καρέας
  • Δενδρής Ιωάννης (Βουτζά 10)

Τους Παραγωγούς που συμμετέχουν στο «Χωριό Παραγωγών»

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης

Την Ένωση Ηπειρωτών

Τις Μαγείρισσες των Παιδικών Σταθμών

Τη ΔΕΑΔΒ

Ευχαριστούμε τον Florent Chelay αρχισυντάκτη της τοπικής εφημερίδας «Επικοινωνία» και τον Δημήτρη Κωσταβασίλη για τη διάθεση και την άδεια χρησιμοποίησης των φωτογραφιών από τις εκδηλώσεις.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι