ΔήμοιΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων σε Ν. Φιλαδέλφεια-Ν. Χαλκηδόνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στο χώρο του Δημαρχείου της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, η δράση συγκέντρωσης φαρμάκων και υγειονομικού υλικού σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι πολίτες με διάθεση προσφοράς και αλληλεγγύης συμμετείχαν σε μία ακόμη δράση στήριξης των ευάλωτων οικογενειών της πόλης.

Η δράση οργανώθηκε από τα στελέχη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και συντονίστηκε από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρο Μπερδέση.

Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν, θα καλύψουν ένα μέρος των μεγάλων αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, που λειτουργεί επί της οδού Τρωάδος 2 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος που ήταν παρών, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους πολίτες, αλλά και σε όλα τα φαρμακεία της περιοχής, που στήριξαν στην πράξη και αυτή την κοινωνική δράση του Δήμου, δημιουργώντας ένα απαραίτητο «δίχτυ ασφαλείας» και μία αλυσίδα αγκαλιάς και αλληλεγγύης για όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι