ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Με χιλιάδες ευρώ στη φυλακή ο Μίχος- -Πού ποντάρει η 37χρονη για την αποφυλάκισή της

Στα νέα δεδομένα της προφυλάκισής τους προσπαθούν να προσαρμοστούν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού και μαστροπείας.

Άλλωστε, αμφότεροι είναι δύο από τους βασικούς κατηγορούμενους της πολύκροτης υπόθεσης, άνοιξαν οι δυο τους τον «χορό» των συλλήψεων και εδώ και λίγες ημέρες είναι έγκλειστοι των φυλακών με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο Ηλίας Μίχος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών και η 37χρονη μητέρα της 12χρονης στην γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο 53χρονος, μάλιστα, ενώ δεν έχει καλά καλά κλείσει ένα δεκαήμερο στις φυλακές, άλλαξε κελί για λόγους ασφαλείας.

Εκείνο πάντως που προξενεί εντύπωση, είναι ότι εντοπίστηκαν στην κατοχή του κατά την είσοδό του στις φυλακές πολλά μετρητά, περίπου δύο χιλιάδες ευρώ, κάτι που απαγορεύεται γι’ αυτό και τα χρήματα κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκαν στο λογιστήριο των φυλακών.

Το χρήμα διευκολύνει τη ζωή κρατουμένων, όπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στις φυλακές.

Οσο για τη ζωή του Ηλία Μίχου στις φυλακές; «Είναι μαζεμένος και δεν λέει πολλά. Μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με την τηλεκάρτα», υποστηρίζει συγκρατούμενός του.

Ο 53χρονος είναι κρατούμενος σε ένα κελί παρέα με έναν άλλον κατηγορούμενο, επίσης για βιασμό.

Πού ποντάρει η μητέρα της 12χρονης

Την ίδια στιγμή, άλλα δεδομένα ισχύουν για την μητέρα της 12χρονης. Η 37χρονη γυναίκα κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού και οι συνήγοροί της έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκε η επίμαχη εφαρμογή «Blindchat» σε καμία από τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού της 37χρονης θεωρεί η πλευρά της κατηγορουμένης ότι είναι ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο πρέπει να λάβει υπόψη το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο θα αποφανθεί επί του αιτήματος αποφυλάκισης.

Η ίδια, πάντως, παραμένει απομονωμένη και από τις αρχές της εβδομάδας θα αρχίσει να προαυλίζεται μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς και τα κελιά τους γειτνιάζουν.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα