ΔήμοιΔήμος Πειραιά

Με αιχμές παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος ο Π. Κόκκαλης

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» γνωστοποίησε την Τετάρτη (13/3) ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Συνδυασμός ζητούσε από τον δημοτικό του σύμβουλο να υποβάλει την παραίτησή του σε περίπτωση που κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Με ανάρτησή του, λοιπόν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πέτρος Κόκκαλης γνωστοποίησε την παραίτησή του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον τρόπο που λαμβάνονται οι αποφάσεις, «ανάβοντας φωτιές» στον Συνδυασμό του (παιδικού του φίλου) Γιάννη Μώραλη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Κόκκαλη:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Συμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφ’ όσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

 

 

Close