Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Με 70% επανεκλέγεται ο Κώστας Πελετίδης

Δήμαρχος Πάτρεων για ακόμα μια πενταετία εξελέγη ο Κώστας Πελετίδης στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών λαμβάνοντας ποσοστό πάνω από 70% (70,4% στο 44% της ενσωμάτωσης).

«Ο πατραϊκός λαός σήμερα με την ψήφο του διασφάλισε τη δική του νίκη, για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο», ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Κώστας Πελετίδης επεσήμανε ότι «θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι αγωνίστηκαν, ποικιλοτρόπως, για να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα» και συμπλήρωσε: «Πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή».

Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης υπογράμμισε ότι «ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, να ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι. Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολουμένους, τους αγρότες, γι’ αυτά που δικαιούνται. Ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος. Ξέρουμε τις αιτίες. Θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι