ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μάνος Δασκαλάκης: Σε ποιους κατέθεσε μηνύσεις για την υπόθεση της Πάτρας

Με μηνύσεις απαντά σε όσους, όπως τονίζει, τον έχουν συκοφαντήσει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στρέφεται μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες και κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας που αποκάλυψε πως ο 30χρονος «ήξερε τις υποψίες του για έγκλημα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε μηνύσεις για εξύβριση, δημόσια δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά προσώπων που μίλησαν για τον ίδιο σε τηλεοπτικές ή διαδικτυακές εκπομπές. Οι μηνύσεις κατατέθηκαν την Τετάρτη (13/7) ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δικηγόροι του Μάνου Δασκαλάκη Δημήτρης Γεωργακόπουλος και Δημήτρης Καράμπελας «θα λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης άτομα τα οποία ήδη έχουν προβεί σε ανάλογες δηλώσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha το ένα από τα πρόσωπα αυτά είναι ο γιατρός της Τζωρτζίνας για αυτά που ισχυρίστηκε αναφορικά με τον πατέρα της 9χρονης.

Τι είπε ο γιατρός της Τζωρτζίνας για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου και γιατρός της Τζωρτζίνας Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε για τον Μάνο Δασκαλάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γνώριζε τις υποψίες που είχε ο ίδιος για έγκλημα. Σύμφωνα με το flamis.gr, ο Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Twitter την Κυριακή (10/7).

Ο κ. Ηλιάδης επεσήμανε ότι ο πατέρας των νεκρών παιδιών τα ήξερε όλα και πως τον είχε προειδοποιήσει και για εγκληματική ενέργεια την οποία ο γιατρός είχε υποψιαστεί πολύ πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Ανδρέας Ηλιάδης μιλούσε από τότε για «σύνδρομο Μινχάουζεν δι αντιπροσώπου» γι’ αυτό και στη συνέχεια της ομιλίας του κατηγόρησε και την Ψυχιατρική Κλινική ότι δεν ανταποκρίθηκε ως έπρεπε στις εκκλήσεις του.

«Αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή»

«Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, εγνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί. Δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.

Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει ”κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία”; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνοταν ήταν σε επίπεδο ψεύδους. Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν» είπε ο γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας μα κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα