ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας – Αγωνιούν οι κάτοικοι των γύρω οικισμών

Μαίνεται η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας η οποία ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας (09/01) στην περιοχή του υδροβιότοπου Κολοβρέχτης.

Η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και καίει ανεξέλεγκτη ως αργά τη νύχτα της Δευτέρας μέσα σε καλαμιώνα μάλιστα έγινε αντιληπτή από τον δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, που εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο, κατευθυνόμενος προς Χαλκίδα.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και των Εθελοντών κάνουν τεράστια προσπάθεια για τον περιορισμό της. Στις 21.00, η Πυροσβεστική είχε ανακοινώσει πως η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας έκαιγε σε χαμηλή βλάστηση.

Επιπλέον, σημειωνόταν πως κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ στην κατάσβεση συνδράμουν και εθελοντές.

Μακρά η νύχτα με αντίπαλο τη φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το eviathema, η φωτιά στα Ψαχνά Ευβοίας συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη, με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των Εθελοντών να κάνουν τεράστια προσπάθεια για τον περιορισμό της.

Στο σημείο υπάρχουν αρκετά σπίτια, με τους κατοίκους να είναι αναστατωμένοι. Παράλληλα, όπως σημειώνει το evima, ενισχύονται συνεχώς οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα