ΔήμοιΔήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Λυκόβρυση – Πεύκη: Προγραμματική συνεργασία Μαυρίδη – Ιωάννου

Από τη δημοτική παράταξη «Πόλη της Ζωής μας» εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

“Τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020» Παναγιώτη Ιωάννου συνάντησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Οι δύο άντρες συζήτησαν σε επίπεδο προγραμμάτων και με αυτοδιοικητικά κριτήρια συμφώνησαν να συνεργαστούν από την επομένη των εκλογών με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι για να προχωρήσει ο Δήμος που αγαπάμε, χρειάζονται ευρύτερες συνεργασίες. Ο κ. Ιωάννου είναι δίπλα μας, στηρίζει αυτό τον αγώνα. Μετά από μια ειλικρινή συζήτηση που κάναμε, σε επίπεδο προγραμματικής σύγκλισης, συμφωνήσαμε ότι πρέπει να ολοκληρωθούν μικρά και μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και υλοποιηθούν νέα έργα, όπως το ημιτελές Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης, η Κεντρική Πλατεία της Πεύκης με το υπόγειο πάρκινγκ, και η επέκταση της Λεωφόρου Κύμης με την υπογειοποιήσή της».

Οπως τόνισε ο δήμαρχος:

«Δίνουμε μεγάλη σημασία στην εξωστρέφεια.Η παρουσία κ. Ιωάννου με την εμπειρία του σε θέματα επικοινωνίας, δημοσίων και διεθνών σχέσεων και σε θέματα καθημερινότητας, μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε ακόμη ισχυρότεροι στην επόμενη θητεία.Πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα φέρει αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε μαζί, ώστε να πάμε τον Δήμο ακόμη πιο μπροστά, πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι με δημοκρατικές διαδικασίες και με πνεύμα συνεργασίας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννου και τους συνεργάτες του!Προχωράμε μαζί και την επόμενη Κυριακή στον κοινό αγώνα!».

Ο δήμαρχος κατέληξε:

«Πιστεύω ότι οι συμπολίτες μας θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους και θα μας δώσουν τη δυνατότητα με ειλικρίνεια, εντιμότητα και χρηστή οικονομική διαχείριση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το κοινό συμφέρον. Ολοι μαζί για το καλό του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης!».

Ο κ. Ιωάννου από την πλευρά του δήλωσε:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ψήφισαν. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τους υποψήφιους και τους εθελοντές που είχαμε κοντά μας. Δουλέψαμε πέντε χρόνια μόνο και μόνο για το καλό του τόπου. Με τον κ. Δήμαρχο δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι προσωπικά. Είμαστε και οι δύο Μαγκουφανιώτες.Αυτό λέει πολλά για μένα, τουλάχιστον συναισθηματικά. Αυτό που κάναμε ήταν να δούμε τα προγράμματα των δύο παρατάξεων, διαπιστώσαμε ότι ταυτιζόμαστε σε πάρα πολλά».

Και συνέχισε αναφέροντας:

«Σηκώνουμε τα μανίκια όχι από την 1η Σεπτέμβρη, αλλά από τη Δευτέρα το πρωί μετά τις εκλογές και αρχίζουμε και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Με έχει καλύψει απόλυτα ο κ. δήμαρχος με αυτά που είπε. Δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβω. Εμείς ένα πράγμα λέμε. Είχαμε ένα σύνθημα που έλεγε ενωμένοι μπορούμε. Πραγματικά ενωμένοι μπορούμε με την παράταξη του κ. Μαυρίδη, αλλά και με τις άλλες παρατάξεις για όλους αυτούς που αγαπούν τον τόπο, να έρθουν να δουλέψουμε όλοι μαζί. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε. Τα προβλήματα  τρέχουν και πιστεύω ότι και με τη δική μας βοήθεια θα μπορέσουμε να τα λύσουμε».

«Η βοήθεια αυτή προσφέρεται όχι μόνο στο πρόσωπο του κ. Μαυρίδη, αλλά σε όλους τους συμπολίτες για να κάνουμε τον Δήμο πολύ καλύτερο. Δεν υπάρχει συμφωνία για τη στελέχωση της νέας διοίκησης, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μας δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουμε για το καλό του τόπου».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι