FeaturedΕλλάδαΕπικαιρότητα

Λούτσα: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τους δράστες της δολοφονίας με 6 νεκρούς

Φωτογραφία: zougla.gr

Ερευνες προς κάθε κατεύθυνση έχουν ξεκινήσει οι αστυνομικές Αρχές για την επίλυση ενός “γρίφου” που ήδη έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” στην Ασφάλεια Αττικής.

Για το μακελειό με τους έξι νεκρούς στη Λούτσα (Αρτέμιδα) ο λόγος, μεταξύ των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θύματα της δολοφονίας που θεωρείται ως εξαιρετικά βίαιη και πρωτοφανής για τα ελληνικά εγκληματικά χρονικά, φέρονται να ήταν Τούρκοι και να είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες, ενώ οι κάλυκες που βρέθηκαν στον χώρο, ανήκουν σε πιστόλι 9 χιλιοστών.

Σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες βρέθηκαν πέντε νεκροί και εκτός του αυτοκινήτου άλλος ένας, ενώ οι εκτελεστές φαίνεται να διέφυγαν με ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Ford.

Οι πυροβολισμοί όπως φαίνεται είχαν στόχο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τις ξένες πινακίδες, οι οποίες μετά από έρευνα προέκυψε ότι είναι πλαστές.

Οι εκτελεστές «γάζωσαν» τα θύματά τους με περισσότερες από 25 σφαίρες, ωστόσο οι Αρχές δεν έχουν ακόμη καταλήξει εάν υπήρξε ανταλλαγή πυρών ή πρόκειται για μια εν ψυχρώ εκτέλεση, προφανώς για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Φωτογραφία: Πρώτο Θέμα

Το γεγονός βεβαίως ότι το μακελειό έγινε νωρίς το βράδυ σε μια κατοικημένη περιοχή όπου υπάρχουν ακόμη πολλοί παραθεριστές με τις οικογένειές τους αλλά και μόνιμοι κάτοικοι, αποτελεί γεγονός ασυνήθιστο για τα δεδομένα στη χώρα μας και ασφαλώς σοκαριστικό.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται εάν πρόκειται για μακελειό με αφορμή εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμούς ή κάποια άλλη ποινικά παράνομη δραστηριότητα.

Αλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανή εντολή για τη δολοφονία από φυλακισμένα μέλη συμμοριών αλβανικής ή ρουμανικής υπηκοότητας, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις αλλάζουν από μέρα σε μέρα, βάσει των πληροφοριών που συνήθως καταφτάνουν από διάφορες πηγές.

 

 

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Featured