ΔήμοιΔήμος Ελευσίνας

Λογοθεραπεία σε παιδιά παιδικών σταθμών

Δωρεάν εξέταση λογοθεραπείας στα παιδιά των παιδικών σταθμών της Ελευσίνας, διοργανώνει η δημοτική αρχή από ιδιωτικά κέντρα και επιστήμονες.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελευσίνας, το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά των παιδικών σταθμών στην αντιμετώπιση πιθανόν προβλημάτων σε θέματα ειδικής αγωγής (δυσχέρεια στην κίνηση, στον λόγο, στην μάθηση, στην συμπεριφορά και στην επικοινωνία κλπ), θα προβεί από τις 6 έως τις 28 Φεβρουαρίου σε δωρεάν εξέταση όλων των παιδιών από ιδιωτικά κέντρα και επιστήμονες της περιοχής που εξειδικεύονται στην αξιολόγηση-θεραπεία-αποκατάσταση νηπίων και που θα είναι συμβεβλημένα με τον ΕΦΚΑ.

Η εξέταση θα γίνει σε ημερομηνίες και σε χώρο αυτόνομο που θα ανακοινώνονται στον κάθε παιδικό σταθμό.

Καλούνται οι γονείς να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ που εκτός από την δωρεάν φιλοξενία-σίτιση-διαπαιδαγώγηση-ψυχαγωγία των νηπίων, θεωρεί αναγκαίο και πρωτεύοντα σκοπό του, να στηρίζει τις οικογένειες και τα νήπια σε θέματα ιατρικής και ψυχοκοινωνικής υγείας.

Ενημερώνουμε ότι το γραφείο ιατρικής και ψυχοκοινωνικής στήριξης είναι στελεχωμένο από ψυχολόγο και παιδίατρο που συνεργάζονται με το παιδαγωγικό προσωπικό για την παροχή άρτιων υπηρεσιών.

Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε κάθε παιδικό σταθμό.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι