ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Λιβύη: Νέο video λίγα λεπτά μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Τις πρώτες στιγμές αμέσως μετά τη σύγκρουση και την έκρηξη που οδήγησε στο πολύνεκρο δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, αποτυπώνει νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, κατέγραψε διερχόμενος οδηγός και φαίνεται το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 19μελής ελληνική αποστολή να έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους πέντε μέλη της αποστολής, διακρίνεται μια άμορφη μάζα από σίδερα, οι φλόγες εκτοξεύονται σε πολύ μεγάλο ύψος, ενώ τα δύο οχήματα μετατρέπονται μέσα σε δευτερόλεπτα σε πύρινες μπάλες.

Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν τελεστεί τυχόν αξιόποινες πράξεις όπως ανθρωποκτονία κατά συρροή και σωματικές βλάβες κατά συρροή από πρόθεση ή και αμέλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας πρόξενος στη Βεγγάζη επισκέφθηκε οικείους των έξι ατόμων που βρίσκονταν στο όχημα, με το οποίο συγκρούστηκε το λεωφορείο της ελληνικής αποστολής και σκοτώθηκαν, επιβεβαιώνοντας ότι τα ονόματά τους ήταν εκείνα που ήδη γνώριζε ανεπίσημα η ελληνική κυβέρνηση.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα