ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει προσωπικές εμμονές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί αναγκαιότητα για τη χώρα» και χαρακτηρίζει ανεφάρμοστο το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στη Real News.

Ο πρωθυπουργός υπογραμμίζει για ακόμη μία φορά τη συνέπεια λόγων και έργων της παράταξής του, αποδομεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ως ανεφάρμοστο, καταλογίζει ξανά “προσωπικές εμμονές” στον Νίκο Ανδρουλάκη και στέλνει εκ νέου μήνυμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ότι «θα πρέπει να έχουν κατά νου ότι μπορεί να ψηφίσουν Ανδρουλάκη και να προκύψει Tσίπρας “από την πίσω πόρτα”».

Στις 18.30 είναι προγραμματισμένη η δεύτερη θεματική εκδήλωση για τους βασικούς στόχους της επόμενης 4ετίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.

Μετά την Υγεία, σειρά παίρνει η Οικονομία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί με πολίτες σε μία ανοικτή συζήτηση για την παραγωγική Ελλάδα του 2023-2027.Μάλιστα, απόψε αναμένονται και ακόμα τρεις «εκπλήξεις» σε σχέση με όσα έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Πρόκειται για μέτρα πλήρως κοστολογημένα, όπως τονίζεται και θα αφορούν το 1ο τους νέους, το 2ο τους ιδιοκτήτες ακινήτων και το 3ο τους δημοσίους υπαλλήλους, με έμφαση στους χαμηλόμισθους, στις θέσεις ευθύνης και σε όσους έχουν παιδιά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα