ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κούρσες σωτηρίας: Οδηγός ταξί μετέφερε τουρίστα στο Ωνάσειο σε χρόνο ρεκόρ – Γέφυρα σωτηρίας για 4χρονο που κατάπιε σφήκες! (VIDEO)

Στιγμές αγωνίας έζησε ένας οδηγός ταξί, που μαζί με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έστησαν «γέφυρα ζωής», ώστε να φτάσει ένας τουρίστας που είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο.

Ο οδηγός κατάφερε μάλιστα να καλύψει απόσταση 18 χιλιομέτρων σε μόλις 8 λεπτά!

Ολα έγιναν πριν από λίγες ημέρες, όταν ο οδηγός ταξί Γιάννης Κώστας είδε έναν τουρίστα να μπαίνει στο όχημά του μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του και να του ζητάει να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο γιατί έχει υποστεί καρδιακό επεισόδιο.

Ο οδηγός ταξί ήταν στην παραλιακή και ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να μεταφέρει τον τουρίστα με το καρδιακό επεισόδιο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το STAR, ακούγεται μια γυναίκα να λέει στον οδηγό ταξί να πάνε «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Μάλιστα, ο οδηγός δεν πήρε ούτε χρήματα για τη μεταφορά, καθώς όταν η σύζυγος και η κόρη του τουρίστα τον ρώτησαν πόσα χρήματα του οφείλουν, εκείνος απάντησε “είναι εντάξει”.

Επίσης, στη Λευκάδα, αστυνομικοί έστησαν “Γέφυρα Ζωής” και μετέφεραν με περιπολικό στο Νοσοκομείο ένα αγοράκι 4 ετών, το οποίο είχε καταπιεί σφήκες!

 

Και τα δυο περιστατικά στο video

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα