ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κουίκ: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο αριστερά, υπάρχουμε κι εμείς!

Ο Τέρενς Κουίκ πήρε θέση στα «περί αριστεράς» που αναφέρουν συνεχώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν… και αυτοί, οι συνεργάτες του κόμματος που δεν προέρχονται από το κυβερνών κόμμα.

«O Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα, υπάρχουμε και εμείς», αναφέρει ο Τέρενς Κουίκ απευθυνόμενος στον Νίκο Παππά, υπενθυμίζοντάς του την προσέγγιση με τους «καραμανλικούς», που σύμφωνα με τον κ. Κουίκ πρέπει να επιχειρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, αρχικά σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς έγραψε: «Αποφασιστικότητα, Αγωνιστικότητα και Ρεαλισμός. Τα διλήμματα πλέον είναι αμείλικτα».

Απαντώντας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο προερχόμενος από τους ΑΝΕΛ υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ αναφέρει:

«Και κάτι ακόμα Νίκο. Προσέγγιση των δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών και κυρίως των καραμανλικων που βλέπουν το κόμμα τους να αλλάζει ταυτότητα και χαρακτηριστικά και δεν το θέλουν. Δεν το ψηφίζουν. Ο Τσίπρας δεν είναι μόνο αριστερά όπως έχει κολλήσει η βελόνα. Υπάρχουμε και εμείς».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα