ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

Κώστας Μπακογιάννης στην ΠΟΑΣΥ: Σύμμαχοι για να γίνει η Αθήνα πόλη ασφαλής

«Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας και οι άνθρωποι που υπηρετούν στην ΕΛΑΣ είναι για εμάς σύμμαχοι στην προσπάθειά μας για να γίνει η Αθήνα πόλη ασφαλής», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας με πρώτο τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.

«Ο απλός αστυνομικός δεν μπορεί να αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του με παρανόμους και εγκληματίες. Είναι ευθύνη της Πολιτείας να θωρακίσει την Ελληνική Αστυνομία και του Δήμου να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να την απαλλάξει από τα δεσμά που σήμερα την εμποδίζουν να κάνει τη δουλειά της», υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ανέλυσε το δικό του σχέδιο για την ασφάλεια στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή μιλώντας για την ανάγκη σύστασης Ενιαίου Κέντρου Ασφάλειας και στενότερης συνεργασίας της ΕΛΑΣ με τη Δημοτική Αστυνομία, κάτι με το οποίο η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ συμφωνεί.

«Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σας για την ενίσχυση όλου του Σώματος, καθεμιάς και καθενός, αστυνομικού», συνέχισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Κώστας Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το καλό κλίμα μεταξύ της ΠΟΑΣΥ και του Δήμου, ο διάλογος και η συνεργασία είναι βασικές προϋποθέσεις για την επίλυση των προβλημάτων με πρώτο αυτό της ασφάλειας στην πόλη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι