ΔήμοιΔήμος Κορυδαλλού

Κορυδαλλός: Νέα ιστοσελίδα για Πολιτισμό και Αθλητισμό

Τη νέα του ιστοσελίδα oapkorydallos.gr παρουσίασε ο Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού, στοχεύοντας να αποτελέσει ένα νέο βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους δημότες και τους πάνω από 3.500 χρήστες των υπηρεσιών του.

Με σύγχρονο σχεδιασμό, η ιστοσελίδα του Οργανισμού είναι πιο εύχρηστη και φιλική στους επισκέπτες που θέλουν να παρακολουθήσουν την επικαιρότητα και τις δράσεις του, αλλά και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις σχολές, τα τμήματα, τις ομάδες και τις υποδομές πολιτισμού και αθλητισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης σημειώνει:

«Φιλοδοξούμε ο νέος ιστότοπος του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού να γίνει το νέο κανάλι επικοινωνίας για τους πολίτες και τους φορείς της αθλητικής και πολιτιστικής δραστηριότητας, με σκοπό την συστηματική ενημέρωση τους και την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών».

Η πρωτοτυπία της ιστοσελίδας είναι ότι από την κεντρική σελίδα υποδοχής, οι επισκέπτες μπορούν να οδηγηθούν στα δύο θεματικά σάιτ του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Στο κάθε σάιτ μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις μελλοντικές δράσεις, εκδηλώσεις, διοργανώσεις, να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για κάθε σχολή, τμήμα ή ομάδα, να περιηγηθούν στο φωτογραφικό αρχείο αλλά και να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους του Οργανισμού.

Στην κεντρική σελίδα, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν βασικές πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα αλλά και να ενημερωθούν για την διοικητική δομή του Οργανισμού. Φυσικά δεν λείπουν οι συνδέσεις με τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και χρήσιμα links με την ιστοσελίδα του Δήμου και του Cine Παράδεισος.

Η ιστοσελίδα www.oapkorydallos.gr είναι λειτουργική και ελκυστική και σε smartphones και tablets.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι