ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κόντρα Βορίδη – Ηλιόπουλου για τους πλειστηριασμούς – Εφυγε από το studio ο ΥΠ.ΕΣ.

Aγρια πολιτική κόντρα ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον υπεύθυνο Επικοινωνιακού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσο Ηλιόπουλο, με… φόντο τους πλειστηριασμούς.

Συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν όταν ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε στον κ. Βορίδη, λέγοντάς του ότι οι πλειστηριασμοί γίνονται με βάση τον νόμο του 2003, ο οποίος όπως τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος «δίνει αφορολόγητο στους φίλους σας τα funds», με τον κ. Βορίδη να επιτίθεται στο στέλεχος της Κουμουνδούρου, ρωτώντας τον γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον κατήργησε.

Παρόλα αυτά, η δυνατότητα διαλόγου στάθηκε ακατόρθωτη, με τον κ. Βορίδη να διακόπτει τον συνομιλητή του, χωρίς να του επιτρέψει την ολοκλήρωση της τοποθέτησής του.

Με τον νόμο 4354/2015, ωστόσο, τον οποίο έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τα funds υποχρεώνονταν σε φόρο και προστατευόταν η πρώτη κατοικία, ρυθμίσεις που τις κατήργησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τους νόμους 4649/19 και 4738/20.

Η αντιπαράθεση μεταξύ Νάσου Ηλιόπουλου και Μάκη Βορίδη δεν είχε τέλος, ωστόσο, με τη δημοσιογράφο να προσπαθεί να παρέμβει για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Και ενώ όπως προβλεπόταν η συζήτηση θα συνέχιζε και μετά τους τίτλους ειδήσεων, ο κ. Βορίδης επέλεξε να αποχωρήσει από το studio.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα