ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την εισαγγελική πρόταση περί απαλλαγής του Νίκου Παππά

«Η πρόταση της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑΠΣ.

Και προσθέτει: «Μετά την αθώωση Κρέτσου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, έρχεται η πρόταση της εισαγγελέως κυρίας Σμυρλή, στο Ειδικό Δικαστήριο, για να αποδομήσει όλο το κατηγορητήριο αλλά και το αφήγημα της κυβέρνησης για δήθεν στημένο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η εισαγγελική πρόταση απέδωσε με πληρότητα την αλήθεια».

 

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας

«Είναι πρόδηλη η αγωνία της Κουμουνδούρου», σχολιάζει με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για την πρόταση της Εισαγγελέως στην υπόθεση του Νίκου Παππά.

«Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσει να προδικάσει και να προκαταλάβει την απόφαση του ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου, πανηγυρίζοντας για την πρόταση της εισαγγελέως στην υπόθεση του Νίκου Παππά, ο οποίος θυμίζουμε ότι δικάζεται για παράβαση καθήκοντος για το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης με συγκατηγορούμενο τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα», επισημαίνει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, με αφορμή την σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αγωνία της Κουμουνδούρου είναι πρόδηλη και για μια ακόμη φορά ξεπερνά κάθε όριο επιδεικνύοντας μια ακραία και αντιθεσμική συμπεριφορά που προσβάλλει τη λειτουργία του κράτους δικαίου. Η Νέα Δημοκρατία με αίσθημα σοβαρότητας και ευθύνης δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον ολισθηρό θεσμικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα τοποθετηθεί όσο η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει εκδοθεί η τελική ετυμηγορία. Θα περιμένουμε την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, το οποίο θα κρίνει μακριά από επικοινωνιακούς θορύβους και κομματικές σκοπιμότητες», καταλήγει στην ανακοίνωσή  του το κυβερνών κόμα.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα