ΕπικαιρότηταΠολιτική

Κόντρα με ακραίους χαρακτηρισμούς από Μαρκόπουλο – Πολάκη στη Βουλή

Ακραίους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται με αφορμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Μιλάω μετά από σένα Μαρκόπουλε. Μετά την γκεμπελίστικου χαρακτήρα ομιλία του κ. Μαρκόπουλου, έχω να κάνω την εξής πρόκληση στους βουλευτές της ΝΔ. Επαναλαμβάνετε όλοι, γιατί είναι προφανώς το Non paper, ότι κάναμε την πρόταση μομφής όχι ανταποκρινόμενοι στην οργή της κοινωνίας, αλλά επειδή θέλουμε να διασωθεί ο Τσίπρας και επειδή θα είμαστε τρίτο κόμμα. Κάντε μας την χάρη, ψηφίστε την πρόταση δυσπιστίας 7 με 8 από εσάς, να δούμε την Ρόδο να δούμε και το πήδημα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης

Απευθυνόμενος προς τον κ. Μαρκόπουλο ανέφερε: «Είσαι ο Γκέμπελς του Μητσοτάκη», ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλεσε τον Παύλο Πολάκη «Λαβρέντι Μπέρια του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ψηφίστε να δούμε ποιος θα βγει τρίτος και αν θα βγεις στον Πειραιά», είπε στην ομιλία του ο κ. Πολάκης, με τον γαλάζιο βουλευτή να απαντά μέσω Facebook. «Αν τολμήσει ας πατήσει στη Β Πειραιά. Τον περιμένω. Το φούμο που θα φάει θα φανεί ακόμα και στα Σφακιά», έγγραψε σε ανάρτησή του.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα