ΑρθρογραφίαΔήμοιΔήμος Αθηναίων

Κωνσταντίνος Μπάστας: Η Αθήνα αξίζει, εμείς μπορούμε, οι πολίτες θέλουν

Ο δήμαρχος οφείλει να είναι υπεύθυνος για όλα και υπόλογος για όλα στην πόλη

Ο Κώστας Μπακογιάννης με την παραπάνω θέση και αρχή, εισάγει μία νέα αντίληψη, ένα νέο δόγμα που θα μας ακολουθεί σε κάθε μας σκέψη, ενέργεια και δράση.

Με αυτή την θέση αναγνωρίζουμε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας και ταυτόχρονα υποδηλώνουμε την αποφασιστικότητά μας να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα σύνθετα προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες και πληγώνουν καθημερινά την πόλη μας.

Για πρώτη φορά έγκαιρα τίθεται στον δημόσιο διάλογο από την παράταξή μας «Αθήνα Ψηλά» ένα αναλυτικό, ρεαλιστικό και πλήρες κοστολογημένο πρόγραμμα που ξεδιπλώνεται σε 12 άξονες, με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και την ποιότητας ζωής των μόνιμων κατοίκων, των επαγγελματιών και επισκεπτών της πόλης μας.

Σε αυτή την συγκυρία είναι ευτυχές το γεγονός ότι με τη συμβολή όλων σχεδόν των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αναπτύσσεται ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος με επίκεντρο τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας (ασφάλεια, παραβατικότητα, προσφυγικό, καθαριότητα, φωτισμός, πράσινο κ.ά.), με πνεύμα συνεννόησης και συναίνεσης.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν ελπίδα και αισιοδοξία ότι τα καλύτερα για τη ζωή μας και την πόλη μας είναι μπροστά.

Κωνσταντίνος Μπάστας

Οικονομολόγος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά»

Close