ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Κλειστά τα σχολεία στο Γαλάτσι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Γαλατσίου σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Γαλατσίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού.

Ζητάν συγνώμη για την ταλαιπωρία αλλά προέχει η ασφάλεια των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Ωστόσο ανοιχτοί θα παραμείνουν οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί Γαλατσίου για αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Ο Δήμος Γαλατσίου συνεχίζει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα καθώς συνεχίζονται τα δυσμενή καιρικά φαινόμενα και υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας παγετού.

Συνεπώς η θερμαινόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο ισόγειο του Δημαρχείου, θα είναι ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο για την προστασία από το ψύχος, ιδιαίτερα για την προφύλαξη των πολιτών που το έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου θα προσφέρεται ζεστός καφές, τσάι, τοστ και μπισκότα σε όλους τους πολίτες που το έχουν ανάγκη, αλλά και στους εργαζόμενους του Δήμου που ρίχνουν αλάτι όλη νύχτα στους δρόμους της πόλης.

Για κάθε έκτακτη ανάγκη μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 213-2055335 και 213-2055336, καθώς και στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 213-2055300 ή στο κινητό 6944-223749 του υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου, Γιάννη Σιώτα.

Συνιστάται σε όλους τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, αν και ο Δήμος Γαλατσίου θα συνεχίσει να ρίχνει αλάτι στα οδοστρώματα του Γαλατσίου σε συνεχή βάση, καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ώστε να διευκολύνει τις μετακινήσεις των πολιτών στο χώρο εργασίας τους.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι