ΔήμοιΔήμος Αγίου ΔημητρίουΔήμος Δάφνης-ΥμηττούΔήμος Νέας Φιλαδέλφειας-ΧαλκηδόναςΔήμος Ραφήνας-Πικερμίου

Κλειστά σχολεία σήμερα Πέμπτη σε Δήμους της Αττικής – Αναλυτικά

Δείτε ποια νηπιαγωγεία και δημοτικά θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020.

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας

Ο δήμαρχος αποφάσισε το κλείσιμο τoυ 1ου Νηπιαγωγείου Νέας Φιλαδέλφειας και την Πέμπτη 13/02/20, και τον επισταμένο καθαρισμό και απολύμανση των χώρων του σχολείου κατά τη διάρκεια της διακοπής της λειτουργίας του, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων της γρίπης και απουσίας μεγάλου αριθμού μαθητών. Σκοπός είναι η ασφάλεια των παιδιών και η αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού της γρίπης.

 

Δήμος ΔάφνηςΥμηττού

Mε απόφαση του δημάρχου ανακοινώνεται ότι θα παραμείνουν κλειστά στις 13 Φεβρουαρίου τα τμήματα Β’ και Δ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης.

 

Δήμος Αγίου Δημητρίου

Με απόφαση της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, διακόπτονται τα μαθήματα για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας αυξημένου αριθμού ιώσεων εποχικής γρίπης και γρίπης Η1Ν1, στις παρακάτω σχολικές μονάδες και τμήματα σχολικών μονάδων του Δήμου:

Α) Για δύο (2) ημέρες, από 13 έως και 14 Φεβρουαρίου 2020

* 9ο Νηπιαγωγείο

Β) Για τρεις (3) ημέρες, από 12 έως και 14 Φεβρουαρίου 2020

* 5ο Δημοτικό Σχολείο

* 5ο Γυμνάσιο

 

Δήμος ΡαφήναςΠικερμίου

Τη διακοπή των μαθημάτων σε όλα τα ειδικά σχολεία που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου (Ειδικό Νηπιαγωγείο Νταού ΠΝΑ, Ειδικό Δημοτικό Νταού ΠΝΑ και ΕΕΕΕΚ Νταού Πεντέλης), για τρεις (3) συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες, ήτοι Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020, λόγω της επιδημικής νόσου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης.

Close