ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κιβωτός του Κόσμου: Ο πάτερ Αντώνιος μηνύει το νέο ΔΣ για την έξωση

Στην αντεπίθεση περνάει ο ιδρυτής της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», πατήρ Αντώνιος.

Τη στιγμή που ο κλοιός γύρω από τα κεντρικά πρόσωπα της «Κιβωτού» σφίγγει, οι δικηγόροι του πατρός Αντωνίου ετοιμάζουν… μηνύσεις

Συγκεκριμένα, ο Θρασύβουλος Κονταξής μετέβη στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για να καταθέσει μήνυση κατά του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Κιβωτού.

Όπως υποστηρίζουν πάτερ και πρεσβυτέρα, τούς άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν να πάρουν τα πράγματά τους.

«Θα υποβληθεί έγκληση σε βάρος όσων προέβησαν στην παράνομη πράξη για συγκεκριμένα αδικήματα», είπε ο κ. Κονταξής.

«Κοιμούνται στο αυτοκίνητο» λένε οι δικηγόροι του πατρός Αντωνίου

«Αυθαίρετα κλείδωσαν και πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο την οικογένεια του πατρός Αντωνίου που επιστρέφοντας από ραντεβού που είχε στο γραφείο του δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι του. Αυτή τη στιγμή είναι ανέστιος. Έχουν αλλάξει τις κλειδαριές και δε μπορούν καν να πάρουν τα πράγματά τους», είχε δηλώσει πριν από λίγα 24ωρα ο κ. Κονταξής.

Οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα του και το παιδί τους διανυκτέρευσαν σε αυτοκίνητο, ενώ σε δηλώσεις τους άφησαν αιχμές κατά της επίσημης ελληνικής εκκλησίας, της κυβέρνησης και του νέου διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος.

Οι δικηγόροι είχαν προαναγγείλει ότι θα συναντηθούν τη Δευτέρα με τους αρμόδιους Εισαγγελείς και θα τους ζητήσουν να παρέμβουν για την απαγόρευση εισόδου του πατέρα Αντωνίου στη δομή του Κολωνού.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα