Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Κέντρο Υγείας Πύλης: Νέο, σύγχρονο και λειτουργικό έργο της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σύγχρονο, λειτουργικό και πλήρως αναβαθμισμένο όσον αφορά στις κτιριακές του υποδομές παραδόθηκε το Κέντρο Υγείας Πύλης, μετά τα έργα που υλοποίησε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 475.000 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, κυρίως στο εσωτερικό του κτιρίου και ειδικότερα στην επίλυση των προβλημάτων της υγρασίας, των εκτεταμένων φθορών των δαπέδων και της ομαλής λειτουργίας των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

 

«Με  στρατηγική, προγραμματισμό  και συνέργειες  συγχρονίζουμε τις  δημόσιες υποδομές υγείας  με την εποχή μας. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές μας υπηρεσίες αποδίδουμε σε γιατρούς, εργαζόμενους και κατοίκους της  περιοχής  ένα  λειτουργικό Κέντρο Υγείας, που οδηγεί σε συνολική αναβάθμιση των παροχών υγείας», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην επίτευξη του μεγάλου στόχου της δημόσιας υγείας, που δεν είναι άλλος από την πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για το σύνολο του πληθυσμού, χωρίς διακρίσεις. Οι άνθρωποι της υπαίθρου και των ορεινών περιοχών έχουν δικαίωμα στη ζωή και δικαιούνται υψηλής ποιότητας παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας».

Δείτε το video

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης

Γ. Ζιμπίδης: Εξι εκατομμύρια ευρώ πιστώθηκαν για τη στήριξη των καλλιεργητών Α.Μ. και Θράκης

Σε ενημέρωση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ...

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας