Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Κέντρο διαβίωσης και εκπαίδευσης αυτιστικών παιδιών

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση της επικαιροποίησης και ολοκλήρωσης μελετών του έργου «Κατασκευή Κέντρου Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών Αυτόνομης Διαβίωσης», προϋπολογισμού 199.875 ευρώ με ΦΠΑ.

Σκοπός της μελέτης, που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, είναι η εκπόνηση του συνόλου των απαιτούμενων επί μέρους μελετών.

Επίσης, η προετοιμασία του φακέλου για κατάθεση προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες Δόμησης, για την έκδοση οικοδομικής άδειας για την κατασκευή των κτιριακών εγκαταστάσεων που αφορούν το κτιριακό συγκρότημα για τη στέγαση του Κέντρου Αυτόνομης Διαβίωσης και Εκπαίδευσης Αυτιστικών Παιδιών (ΚΑΔΕΑΠ) στην Κοινότητα Βαρνάβα Αττικής, στον Δήμο Μαραθώνα.

Με τη δημιουργία και λειτουργία του εν λόγω Κέντρου, θα δημιουργηθεί ένα ιδανικό περιβάλλον για την εκπαίδευση και διαβίωση των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού.

Τέλος, σημειώνεται ότι την ανάθεση της μελέτης, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την παρακολούθηση και την οριστική παραλαβή της αναλαμβάνει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής