ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Τραγωδία σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, καθώς νεκρός βρέθηκε στο γραφείο του, ο 65χρονος καθηγητής, από το Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης Θανάσης Φειδάς.

Τον αναζητούσε η σύντροφός του, η οποία αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν απαντούσε στις επίμονες κλήσεις της.

Ενημέρωσε συναδέλφους του οι οποίοι ανησύχησαν, πήγαν στο γραφείο του, όπου και τον βρήκαν νεκρό.

Ο πρόεδρος του Τμήματος Θεόδουλος Γαρεφαλάκης, αναφέρει ότι “είναι σοκ για εμάς, τον άνθρωπο τον βλέπαμε καθημερινά, ήταν ενεργό μέλος του τμήματος, τον βλέπαμε, μιλούσαμε. Ηταν κάτι τελείως αναπάντεχο. Αφήνει ένα κενό πίσω του”.

Το Τμήμα, νωρίς το πρωί, σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση, με την οποία ενημέρωσε το Ιδρυμα για την απώλεια του Αθανάσιου Φειδά, ο οποίος από το 1991 προσέφερε αδιαλείπτως τις υπηρεσίες του στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, αναφέροντας: “Με βαθιά θλίψη αναγγέλλουμε την αναπάντεχη απώλεια του αγαπημένου μας συναδέλφου καθηγητή Θανάση Φειδά. Ο Θανάσης υπηρέτησε στο Τμήμα μας από το 1991. Ο πρόωρος θάνατός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα