ΔήμοιΔήμος Κηφισιάς

Κατάμεστο το Ζηρίνειο μαγεύτηκε από τη μουσική των Beatles

Με την πρωτότυπη συναυλία “Let it Beatles” άνοιξε αυλαία το 4ο Φεστιβάλ Κηφισιάς 2018.

Το κοινό παρακολούθησε μια τεράστια παραγωγή όπου συμμετείχαν η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ υπό τη μουσική διεύθυνση του Νίκου Πλατύραχου, η Μικτή Χορωδία του Ομίλου ΟΤΕ Αθηνών και η Χορωδία του Ωδείου Αθηνών με μαέστρο τον Δημήτρη Μπουζάνη και στον ρόλο των τεσσάρων «Σκαθαριών» οι: Βασίλης ΚούρΣτης, Φαίδων Φαρίντ, Άρης Πλασκασοβίτης και Αποστόλης Ψυχράμης.

Πάνω από 100 μουσικοί και χορωδοί παρουσίασαν στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο γνωστά τραγούδια των διάσημων “Σκαθαριών”, εκτελεσμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο και προσέγγιση.

Το “Let it be”, το “Yesterday”, το “All my loving”, το “Hey Jude”, καθώς και άλλα πολλά τραγούδια από τη χρυσή εποχή του συγκροτήματος ακούστηκαν από τις χορωδίες και τους τραγουδιστές με την πανσέληνο να δίνει ξεχωριστή νότα στην μουσική βραδιά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό στο Φεστιβάλ Κηφισιάς τονίζοντας τη δυσκολία του εγχειρήματος της εκδήλωσης αλλά και την ποιότητα της, ενώ ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος στον χαιρετισμό του απηύθυνε κάλεσμα στους δημότες να απολαύσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουλίου και τα πρωτότυπα ακροάματα και θεάματα που ακολουθούν.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι