ΔήμοιΔήμος Πεντέλης

Κατακραυγή για τα σκουπίδια στο κοιμητήριο Μελισσίων!

Η δημοτική παράταξη «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Αρχή» στον Δήμο Πεντέλης εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά της διοίκησης Στεργίου για τα «βουνά» από σκουπίδια και μπάζα στο κοιμητήριο Μελισσίων.

Στην ανακοίνωση, αναφέρονται οι συνεχείς καταγγελίες κατά της δημοτικής αρχής για το ζήτημα των απορριμμάτων και τις αυτοσχέδιες χωματερές σε Πεντέλη και Μελίσσια. Παράλληλα, εκφράζονται φόβοι για την περιοχή του Πεντελικού, λίγα 24ωρα μετά την πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική, που αφάνισε ολόκληρους οικισμούς και εκτάσεις.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση:

«Ούτε οι 88 νεκροί, ούτε οι πληροφορίες ότι η φωτιά που έκαψε την Ανατολική Αττική ξεκίνησε από την εγκληματική αμέλεια κάποιου που αποφάσισε να κάψει ξύλα, ούτε οι συνεχείς καταγγελίες της παράταξης «Νέοι Άνθρωποι, Νέα Αρχή», εδώ και μήνες, για τις αυτοσχέδιες χωματερές σε Πεντέλη και Μελίσσια, φαίνεται να πτοούν τη δημοτική αρχή του κ. Στεργίου.

Οι σημερινές εικόνες από το Δημοτικό Κοιμητήριο Μελισσίων, με τα βουνά των μπαζών και των σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί εκεί, στο μέσο του καλοκαιριού, προκαλούν πραγματικό σοκ. Πλέον, αναρωτιέται κανείς εάν ο δήμαρχος έχει την ικανότητα να αντιληφθεί το μέγιστο κίνδυνο στον οποίο θέτει ολόκληρη την περιοχή του Πεντελικού και τη δυνατότητα να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις.

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση προς κάθε αρμόδια Αρχή να παρέμβει προκειμένου να αποτρέψει μια νέα πύρινη τραγωδία, όταν ακόμη καταγράφουμε νεκρούς από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι