ΕπικαιρότηταΚόσμος

Καταδικάστηκε να διαβάσει… 24 βιβλία για τον Ερντογάν!

Μόνο για γέλια και για κλάματα μπορεί να χαρακτηριστεί μία απίστευτη απόφαση Δικαστηρίου στην Τουρκία, η οποία καταδεικνύει το… δημοκρατικό φρόνημα για το οποίο επαίρεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με τη λειτουργία της Δικαιοσύνης στη χώρα του.

Κι αυτό, διότι ποινικό δικαστήριο στην Κωνσταντινούπολη επέβαλε στον 75χρονο Αλί Σαχίν να διαβάσει τη βιογραφία του Τούρκου Προέδρου και να εμφανιστεί ξανά ενώπιον του δικαστηρίου για να εξεταστεί και να αφηγηθεί περιληπτικά τη ζωή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως τη διάβασε στο βιβλίο «Η Γέννηση ενός Ηγέτη».

Οπως μετέδωσε το OPEN TV, ο Αλί Σαχίν, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, θα πρέπει να διαβάσει συνολικά… 24 βιβλία, τα οποία έχουν σχέση με τον Τούρκο Πρόεδρο, το Ισλάμ και την ιστορία της Τουρκίας.

Ο καταδικασθείς, τον οποίο κάποιος κατήγγειλε, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εμφανιστούν ξαφνικά στο καφενείο και να τον συλλάβουν, αρνείται ότι διέπραξε συκοφαντία κατά του Τούρκου Προέδρου, ωστόσο δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με την απίστευτη ποινή και ότι προς συμμίορφωσή του ξεκινάει αμέσως το διάβασμα…

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα