ΕπικαιρότηταΠολιτική

Καρατζαφέρης: Με βρίσκει σύμφωνο η στροφή Μητσοτάκη προς το κέντρο

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, το πρωί της Δευτέρας.

Αρχικώς, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έδωσε «συγχαρητήρια στον Θοδωρή Κυριακού για την πρωτοβουλία του για την στήριξη του τουρκικού λαού, η οποία μπορεί μελλοντικά να βοηθήσει και διπλωματικά την χώρα μας», ενώ στον απόηχο της επίσκεψης Δένδια στην σεισμόπληκτη Τουρκία σημείωσε «Μακάρι να συνεχιστεί το καλό κλίμα με την Τουρκία. Δεν μπορεί τώρα ο Ερντογάν να πει «θα έρθουμε μια νύχτα».

Ο Καρατζαφέρης για τον Μητσοτάκη

Ο κ. Καρατζαφέρης έπλεξε για ακόμη μια φορά το εγκώμιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «ο χρόνος έχει γυρίσματα και οι ανάγκες έχουν απαιτήσεις. Δεν μπορεί να μένουμε στο χθες, όταν η ζωή μας περιμένει. Εγώ υπερασπίζομαι τα κεκτημένα της χώρας που δεν θέλω να τα χάσουμε.

Ούτε ζήτησα από κανέναν ούτε μου πρότεινε κανένας να γυρίσω στην ΝΔ. Εγώ κάνω την δουλειά μου όπως την πιστεύω. Προσπαθώ να παλλινοστήσω ανθρώπους που για κάποιους λόγους έφυγαν. Αυτό που χρειάζεται είναι μια ισχυρή κυβέρνηση για να συνεχίσει το σερί που έχουμε μέχρι τώρα», επεσήμανε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Μιλάω για την βάση, όχι για κανένα πρόσωπο. Είναι άλλου δουλειά η προσέγγιση προσώπων. Εγώ λέω για την βάση που για κάποιον λόγο ενοχλήθηκε και δεν είναι αυτοί που θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Εγώ θα τους πω να πάνε να ψηφίσουν και ας ψηφίσουν “τσουκνίδες”.

Κανένας δεν με διόρισε, κανένας δεν μου το ζήτησε. Έχω μια διαδρομή δεκαετιών. Δεν θέλω να υπάρξει κάποιο στραμπούληγμα στον δρόμο που κάνει η Ελλάδα για να ανέβει. Δεν βλέπω κάποιον άλλον αυτή την στιγμή που να μπορεί, εκτός από τον Μητσοτάκη», είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «με βρίσκει σύμφωνο η στροφή Μητσοτάκη προς το κέντρο, γιατί είναι όλα τα καλά στελέχη που έχουν πάει στην ΝΔ. Μπορεί κάποιος να ψέξει τον κ. Πιερρακάκη, που έχει μπολιάσει την ΝΔ;».

Για το ενδεχόμενο να μην είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε «Easy come, easy go. Αν θέλει να αποχωρήσει, ας αποχωρήσει. Εγώ θα τον ήθελα να υπάρχει, όπως υπάρχει στην Βουλή. Μπορεί να μην είναι λαλίστατος βουλευτής, αλλά η παρουσία του και ο όγκος του, είναι χρήσιμος».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα