Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Καραμέρος: Το «Let’sDoItGreece», οι πόλεις μας και το οπτικό μας νεύρο

Με τη συμμετοχή Σχολείων, Δήμων, εθελοντικών και περιβαλλοντικών οργανώσεων, σωματείων, συλλόγων, πολιτών και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, πραγματοποιούνται με επιτυχίαστη βόρεια Αθήνα οι δράσεις εθελοντικής εκστρατείας «Let’s Do It Greece».

Ειδικότερα, υλοποιήθηκαν συντονισμένες παρεμβάσεις καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, άλση, πλατείες, δρόμους και παραρεμμάτιες περιοχές, στέλνοντας το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς.

Για την υποστήριξη των δράσεων, που κορυφώνονται πανελλαδικά την Κυριακή 29/04/2018, ο αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, επισκέφθηκε περιοχές της βόρειας Αθήνας με το ειδικό λεωφορείο του «Let’s Do It Greece» και μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:

«Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε Η Αλλαγή Που Περιμένεις”, για μιίαακόμη χρονιά αναδείξαμε ένα αστικό περιβάλλον καθαριότητας, καλαισθησίας και δημιουργίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που αγκαλιάσανε και την εφετινή προσπάθεια, ώστε το οπτικό νεύρο όλων μας να μη συμβιβάζεται με τη ρύπανση και την εγκατάλειψη».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής