ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Κάπνιζε στις τουαλέτες αεροπλάνου που ερχόταν από το Τελ Αβίβ και του φόρεσαν χειροπέδες

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 39χρονος τουρίστας από το Ισραήλ ο οποίος θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα της Κω, καθώς άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους ενώ αυτό πραγματοποιούσε πτήση από το Τελ Αβίβ για το νησί.

Λόγω του τσιγάρου του 39χρονου, ενεργοποιήθηκαν οι αισθητήρες καπνού του αεροσκάφους και σήμανε συναγερμός στο πλήρωμα. Ο 39χρονος συνελήφθη για διασάλευση της τάξης και παραβίαση εντολών του κυβερνήτη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο κυβερνήτης του σκάφους έδωσε εντολή να γίνει έλεγχος εν πτήσει στον… θεριακλή επιβάτη, εκείνος θύμωσε και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στο προσωπικό.

Ο κυβερνήτης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενημέρωσε αμέσως τον Πύργο Ελέγχου της Κω για το περιστατικό και με τη σειρά τους τα στελέχη του αεροδρομίου την αστυνομία.

Έτσι μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος το μεσημέρι της Δευτέρας (8/8) στο αεροδρόμιο Κω, δύο αστυνομικοί μπήκαν σε αυτό και πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον 39χρονο, ο οποίος τώρα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα