ΕπικαιρότηταΠολιτική

Καμίνης: Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός

Facebook @GiorgosKaminis

Με τη φράση «δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει» ο Γιώργος Καμίνης απάντησε μέσω του ΣΚΑΪ στην ερώτηση αν γνώριζε ότι η Φώφη Γεννηματά θα τον τοποθετήσει ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ.

Υπογράμμισε ότι ήταν μεγάλη έκπληξη που μου ανατέθηκε η θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ. «Δεν το είχα σκεφτεί και δεν το είχα συζητήσει, η μέριμνά μου ήταν οι ευρωεκλογές», είπε. «Δεν παραιτούμε από θέσεις ευθύνης τόσο σημαντικές, μου ανετέθη αυτή η θέση και θα το πάω μέχρι τέλος γιατί αυτό έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου» ανέφερε ο κ Καμίνης.

Τόνισε ότι η κίνηση της κας Γεννηματά αποβλέπει στο να επανασυνδεθούμε με αυτό το υπόγειο ρεύμα των 212.000 ανθρώπων που μας ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και προέκριναν ένα άνοιγμα του ΠΑΣΟΚ. Στα θετικά των ευρωεκλογών ανέφερε ότι ήταν η ήττα της ακροδεξιάς καθώς αν συνεχιζόταν η ανοδική της τάση θα είχαμε τρίτη διερευνητική εντολή στα χέρια της Χρυσής Αυγής.

Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα της ΝΔ εμείς έχουμε τον χώρο μας και σε αυτόν πάμε να κυριαρχήσουμε. «Είμαστε ένα σοσιαλιστικό κεντροαριστερό κόμμα αρχών» τόνισε επίσης. «Στον δήμο της Αθήνας ο ΣΥΡΙΖΑ δεν με βοήθησε καθόλου, δεν συνεργάστηκα καθόλου μαζί του, αντιθέτως συγκρούστηκα και με αυτόν και με τη δεξιά», είπε αναφερόμενος στα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει αυτόνομη πορεία και δεν πρόκειται να γίνει συμπλήρωμα κανενός. Σε ερώτηση για τη στάση του Ευάγγελου Βενιζέλου δήλωσε δεν πιστεύω ότι όλα κρίνονται από την παραμονή η την αποχώρηση του κ. Βενιζέλου.

Αναφερόμενος στις βουλευτικές εκλογές, είπε ότι την επόμενη ημέρα ο λαός θα μας αναθέσει μια εντολή και μένει να δούμε πως θα την διαχειριστούμε. Θα έχουμε μια πολύ καλή παρουσία πιστεύω ότι θα πάμε πιο πάνω από το ποσοστό που πήραμε στις εκλογές και θα έχουμε μια νικηφόρα παρουσία.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα