ΔήμοιΔήμος Μαρκοπούλου-Μεσογαίας

Καλοκαιρινές Αθλητικές και Πολιτιστικές Ενασχολήσεις για παιδιά στο Μαρκόπουλο

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και το ΝΠΔΔ «Βραυρώνιος» προσκαλούν και εφέτος τα παιδιά 6 έως 15 ετών να συμμετάσχουν στις Αθλητικές και Πολιτιστικές Ενασχολήσεις παιδιών δημοτών που πραγματοποιούνται στον Δήμο για 7η συνεχή χρονιά.

Κατά την διάρκεια του Camp και με την καθοδήγηση ειδικευμένων Εκπαιδευτικών, τα παιδιά θα απασχοληθούν με τα εξής αθλήματα και δραστηριότητες: Ενόργανη Γυμναστική, Μπάσκετ, Ρυθμική Γυμναστική, Ποδόσφαιρο, Μπάντμινγκτον, Βόλεϊ, Παραδοσιακούς Χορούς, Στίβο, Χάντμπολ, Εικαστικά, Μουσική, Μαθήματα Α’ Βοηθειών, Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης κ.ά.

Η ενασχόληση λαμβάνει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (31ο χλμ. Λεωφ. Σουνίου), καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή), από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και απευθύνεται σε παιδιά Δημοτών, γεννηθέντα από το 2004 έως και το 2013.

Θα διεξαχθούν τρεις περίοδοι των δέκα εργάσιμων ημερών, με εκατό (100) συμμετέχοντες και συμμετέχουσες, σε κάθε μία, εκ των οποίων:

  • η 1η Περίοδος, ορίζεται από 18 έως 28 Ιουνίου 2019
  • η 2η Περίοδος, από 1 έως 12 Ιουλίου 2019
  • η 3η Περίοδος, από 15 έως 26 Ιουλίου 2019

Το κόστος συμμετοχής, ανέρχεται μόλις στα πέντε ευρώ την ημέρα, δηλαδή πενήντα ευρώ συνολικά και για τις δέκα ημέρες. Στην τιμή αυτή, συμπεριλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα για τα παιδιά, ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών, καθώς επίσης, καπέλο και T-shirt, για όλους τους συμμετέχοντες.

Προβλέπεται έκπτωση 10% ανά περίοδο στα αδέλφια.

Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να λάβει μέρος σε μία και μόνη περίοδο, ενώ εάν υπάρξουν κενές θέσεις σε επόμενη περίοδο, δύναται να ξαναλάβει μέρος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή του, είναι η Ιατρική Βεβαίωση Ικανότητας Άθλησης του camper από Παιδίατρο.

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες από 100 αιτήσεις ανά περίοδο, θα πραγματοποιηθεί δημόσια Κλήρωση την Τρίτη, πριν την έναρξη της κάθε περιόδου στις 2:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση κενών θέσεων, θα υπάρξει δικαίωμα συμμετοχής και παιδιών μονίμων κατοίκων.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Μαρκοπούλου (Δευτέρα έως Παρασκευή: 9 π.μ.-4 μ.μ.)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 22990-22815.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι