ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Κάλεσμα σε κοινωνικό συσσίτιο

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, η Δομή «Παροχής Συσσιτίου» του Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», σας προσκαλεί στις 13 Ιουλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στο πάρκο της Καραολή & Δημητρίου (απέναντι από το Δημαρχείο Βύρωνα), προκειμένου να μαγειρέψετε και να γευματίσετε όλοι μαζί.

Στόχος είναι να αφυπνιστούν συνειδήσεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε λιγότερο ευνοϊκή θέση.

Οι κάτοικοι της περιοχής, την ημέρα αυτή, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να αποκομίσουν τη γνώση και την εμπειρία των τρόπων σύμφωνα με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν ένα έργο που αφορά όλους μας.

«Ελάτε όλοι μαζί να απολαύσουμε γεύματα αγάπης και να μοιραστούμε την χαρά της προσφοράς και της αλληλεγγύης!» το μήνυμα της δημοτικής αρχής.

Όσοι επιθυμούν, ως ένδειξη αλληλεγγύης, μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με σκοπό την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Παροχής Συσσιτίου του Δήμου.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 210-7653054

E-mailkoin.sissitio@dimosbyrona.gr

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι