Περιφέρεια ΘεσσαλίαςΠεριφέρειες

Κάλεσμα για συμμετοχή στην “Athens International Tourism Expo”

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Εκθεση “Athens International Expo Tourism” που θα διεξαχθεί στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από τις 7 έως και τις 9 Δεκεμβρίου 2018 και προσκαλεί τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να συμμετάσχουν στο περίπτερό της.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν σχέση με υπηρεσίες τουρισμού, με αγροδιατροφικά προϊόντα, με εξοπλισμό τουριστικών επιχειρήσεων και με επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες με τον τουρισμό άμεσα ή έμμεσα.

Αφορά δε επιχειρήσεις, εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εκθέτες θα μπορούν να εκθέσουν δείγματα των προϊόντων τους, να παρευρεθούν στο περίπτερο σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, καθώς και να κανονίσουν επαγγελματικά ραντεβού τους με επισκέπτες στην έκθεση.

Ο κάθε εκθέτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταφέρει τα δείγματα των προϊόντων του στον χώρο της έκθεσης, καθώς και το διαφημιστικό υλικό που επιθυμεί.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15/11/2018

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2413506301 και 2413506302, γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης Ιωάννη Μπουτίνα και του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Γιώργου Λαδόπουλου.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Θεσσαλίας